Jännittäviä uutisia! Olemme aloittaneet yhteistyön ensimmäisten kumppaneidemme kanssa, joka tarkoittaa sitä, että voit nyt Appchieven omien saavutusten lisäksi löytää sovelluksesta myös muiden yritysten saavutuksia! Ensimmäiset yhteistyökumppanimme ovat Arena Center, Leikkiluola sekä Nooa Säästöpankki.

Arena Centerin toimipisteet Helsingin Hakaniemessä, Myllypurossa ja Ruskeasuolla ovat Suomen vilkkaimpia liikunta- ja vapaa-ajankeskuksia ja ne tarjoavat täydelliset puitteet erilaisille liikunnallisille aktiviteeteille, kuten keilaamiselle tai salibandylle. Arena Center on myös loistava valinta, kun haluat järjestää esimerkiksi synttärijuhlat, polttaribileet tai urheiluseuran saunaillan.

Suuren osan Arena Centerin saavutuksista voit saavuttaa Myllypuron toimipisteestä, josta löytyy keilahalli. Käy keilaamassa kerran, niin saat saavutuksen tehtyä. Jos pidit siitä, tule uudelleen – mitä useammin käyt keilaamassa, sitä enemmän pisteitä ansaitset! Mikä on mielestäsi paras saavutus, jonka voit kavereiden kanssa keilaillessa saavuttaa? Voitto? Ehkä, mutta me haluamme ennen kaikkea kannustaa sinua pitämään hauskaa, ja siitä syystä voit löytää sovelluksesta myös saavutuksia, joiden saavuttamiseksi sinun tulee toimia yhdessä kavereittesi kanssa sen sijaan, että pelkästään kilpailisit heitä vastaan.

Arena Center

Hohtokeilausta Arena Centerin myllypuron toimipisteellä

Leikkiluola on osa Arena Center Hakaniemeä, mutta sillä on oma sivunsa Appchievessa. Paikan nimi kertoo jo kaiken: Leikkiluolassa lapsi pääsee leikkimään ja peuhaamaan, laskemaan liukumäkiä, uimaan pallomeressä, hyppimään trampoliineilla ja pitämään hauskaa monenlaisten aktiviteettien parissa. Vie lapsesi Leikkiluolaan ja sen lisäksi, että hän saa viettää siellä riemukkaan päivän, sinä saat saavutuksia tehdyksi Appchievessa!

Leikkiluola

Leikkiluola

Ensimmäisen Arena Center -saavutuksesi saat tehdyksi heti kun astut sisään yhteen Arena Centerin toimipisteistä. Vieraile niissä kaikissa, niin saat enemmän pisteitä.

Nooa Säästöpankki tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottaen. Nooa Säästöpankissa ymmärretään, että joskus voi olla hankalaa ehtiä pankkiin sen aukioloaikojen puitteissa, ja he tarjoavatkin tavallisten pankkipalveluiden lisäksi kotikäyntipalvelua, eli voit halutessasi kutsua säästöpankkiirin tapaamiseen kotiisi, työpaikallesi tai vaikka lähikahvilaan tai jalkapallokentän laidalle. Arvasit aivan oikein – säästöpankkiirin kutsuminen käynnille on yksi Appchievestä löytyvistä saavutuksista, ja säästöpankkiiri todentaa sen sinulle tapaamisen yhteydessä! Voit myös kerätä pisteitä vierailemalla Nooa Säästöpankin Itäkeskuksen toimipisteessä, jossa saat saavutuksen tehtyä ottamalla yhteiskuvan Nooa Säästöpankin Säästöfantin kanssa. Ensimmäisen Nooa Säästöpankin saavutuksen saat kuitenkin tehtyä heti kun seuraat pankkia Appchievessa!

Saastopankki_kotikaynti

Säästöpankkiiri visiitillä asiakkaan työpaikalla

Appchieven CMO Jan-Mikael yhteiskuvassa Säästöfantin kanssa

Appchieven CMO Jan-Mikael yhteiskuvassa Säästöfantin kanssa

Kirjaudu Appchieve-sovellukseen seurataksesi ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme ja aloittaaksesi saavuttamisen yhdessä heidän kanssaan! Kuten oletkin varmaan jo huomannut, kaiken pankkiirin tapaamisesta lapsen synttärijuhlien järjestämiseen voi nähdä saavutuksena, ja juuri tästä Appchievessä on kyse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *