Viime viikolla tiedotimme ensimmäisistä yhteistyökumppaneistamme ja nyt meillä on ilo ilmoittaa, että pian voit löytää Appchieve-sovelluksesta saavutuksia myös StepUp-tanssikoululta sekä K-Market Erottajalta!

Mikäli et ole vielä keksinyt tekemistä kesälle, yksi hyvä vaihtoehto on osallistua StepUp-tanssikoulun kesätunneille! StepUpin kesätunnit järjestetään tanssikoulun Helsingin toimipisteessä ja tarjolla on kaikkea show-tanssista nykytanssiin ja street-tanssista balettiin. Kesäkauden uutuuslajeihin kuuluu muun muassa improvisaatio. Jos olet jo StepUpin jäsen, tuo kaverisi mukanasi tanssitunnille ja todenna tapahtuma Appchieven kautta, niin saatte molemmat 20% alennuksen seuraavasta viiden kerran sarjalipustanne. Tähtitanssija-saavutuksen saat tehtyä, kun käyt kesän tunneilla 25 kertaa, ja jokainen Tähtitanssija saa 50 pisteen lisäksi palkinnoksi yli 20 euron arvoisen tuotepaketin.

stepup

Helsingin Erottajalla sijaitsevassa K-Marketissa voit saavuttaa monenlaisia asioita ostostenteon lomassa ja samalla keräät pisteiden lisäksi tuntuvia etuja. Ostaessasi tuotteita yli 30 euron arvosta saat ostoksistasi alennuksen. Lukiessasi ensimmäistä kertaa Appchieve-koodin K-Market Erottajan kassalta, saat kangaskassin kaupan päälle. Sen lisäksi, että kassi on tosi hieno, on kangaskassin käyttäminen ostoskassina ekologista. Kauppa haluaa kannustaa asiakkaitaan muutenkin ekotekoihin ja ostamalla luomutuotteita saat Appchievessä pisteitä. Kahvillekaan ei tarvitse lähteä lähikauppaa pidemmälle, sillä K-Market Erottajalta voit napata mukaasi kupposellisen Kaffa Roasteryn lähikahvia. Keskitä kahvittelusi Erottajalle, sillä viides kuppi on ilmainen. Kesän herkullisin saavutus lienee silti K-Market Erottajan jätskisaavutus: Osta neljä jäätelöä niin saat viidennen puoleen hintaan!

Sisällöntuottajamme Johanna kävi saavuttelemassa Erottajan K-Marketissa ja sai hienon kassin!

Sisällöntuottajamme Johanna kävi saavuttelemassa Erottajan K-Marketissa ja sai hienon kassin

K-Marketin saavutukset voit löytää Appchieve-sovelluksesta heti huomenna, 23.5., ja StepUpilla saavuttamisen voit aloittaa 5.6.! Tutustu StepUpin ja K-Market Erottajan saavutuksiin tarkemmin kirjautumalla Appchieve-sovellukseen… Vietä kesä tanssahdellen ja hae eväät kätevästi Erottajalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *